Hierbij verwelkomen we officieel de 23 deelnemers die zijn geselecteerd voor de eerste editie van How to Really Change the World!

Deze moedige en gemotiveerde studenten en professionals zijn gekozen door de crowd, op basis van hun Big Hairy Audacious Goals en motivatie-opdracht. De komende maanden leren ze van en met elkaar hoe ze hun doelen en dromen kunnen realiseren, en de wereld echt kunnen veranderen!

Hartelijk gefeliciteerd, Andrew Man, Ani Yankova, Annemiek Temming, Busra Aktas, Felix Scha, Geoffrey van der Ven, Jst Vaiciunaite, Kristina Nikolova, Maja Imfeld, Milka Mantas, Nout Hogesteeger, Peter Huesken, Tsvetelina Obretenova, Youp Boelen, Bart Hoekstra, Cheron Huskens, jan Sebastian van Ackeren, Laura Sanne van Langen, Malte Frisch, Niya Stoimenova, Samira Brugman-Zerboub, Suzan Huesken en Sylvie Claes!

We zien jullie volgende week woensdag, wanneer we bespreken hoe je (andere) mensen kunt begrijpen!