Deelnemers van How to Really Change the World leren zichzelf en anderen te begrijpen. Dat deden ze tijdens de bijeenkomst ‘Understanding (other) people’. De groep was zo groot, dat de deelnemers weer met moeite allemaal in de ruimte pasten. Voor de volgende keer gaan we zeker op zoek naar nog een grotere zaal, want er zijn nog steeds studenten en professionals die willen meedoen. Geldt dat ook voor jou?

Dan heb je geluk! Want we vinden het zo leuk dat er zoveel enthousiasme voor de opleiding is, dat we daar graag alle ruimte aan willen geven.

Upload dus snel jouw BHAG en motivatie-opdracht in de Facebook-groep, attendeer de overige deelnemers en zorg ervoor dat minimaal 5 van hen je upload liken. Dan nemen wij contact met je op, om te bespreken hoe je de gemiste bijeenkomsten kunt inhalen.

Meer foto’s van #HTRCTW Change Skills Lecture 1: Understanding (other) people vind je op Facebook