‘De langste reis die mannen en vrouwen ooit zullen maken, is die van het hoofd naar het hart’, luidt een oud Indiaas gezegde. Ben jij benieuwd wat er gebeurt als jij je focus voortaan zo’n 30 centimeter lager legt? Hoe dat je leven verbetert, zowel zakelijk als privé? Probeer dan eens de fonkelnieuwe app GPS for the Soul. De kans is groot dat alleen al dit voorproefje ook jou enorm helpt en je nieuwsgierig maakt naar meer! Hoe je met training en coaching nog meer resultaat kunt behalen, bijvoorbeeld.

Waarom ik dat denk?

Omdat ik de app zelf regelmatig gebruik. Mijn ervaring is dat-ie je op een prettige, toegankelijke manier helpt om bewust te worden van je huidige en gemiddelde stress-niveau. Dagelijks krijg je een alert, met een uitnodiging om te meten. Met de hulp van handige tips, rustgevende muziek en inspirerende filmpjes – die je zelf kunt instellen – leer je wat je kunt doen om je score omlaag te brengen. Ook kun je opsteken hoe je meer bereikt door minder te doen, en te denken. Love it!

Deel jouw ervaringen

Ga jij de app ook uitproberen of heb je dat al gedaan? Ik ben heel benieuwd hoe het jou bevalt. Voel je vrij om dat te delen. Hieronder, of op onze Facebook-pagina. Dan empoweren we samen ons hart en daarmee onze hersenen en beslissingen, en hebben we nog meer in huis om de wereld elke dag een stukje mooier te maken!