Ben jij een moderne, zelfbewuste vrouw? En wil jij het beste uit jezelf halen door je verder te onwikkelen? Meld je dan aan voor onze Wonderful Woman Week: een leiderschaps- en ontwikkel-event rond inspirerende verhalen en workshops voor vrouwen.

Haal jouw beste ik in een
week tijd naar boven!

Wonderful Woman Week Plus in Porto

In september organiseren we een Wonderful Woman Week Plus, in en om een eeuwenoud landhuis in de buurt van Porto, Portugal (zie de slider hieronder). Dat doen we samen met YogaforYou, de yoga- en pilates-school van onze Portugese vriendin Tânia Moutinho.

Tijdens deze week werk je in een extra inspirerende omgeving met zowel je geest als je lichaam. Dit vergroot en verstevigt het resultaat nog meer.

Als ‘plus’ kun je tijdens de Wonderful Woman Week Plus naast diverse workshops optioneel ook yoga-, pilates- en meditatielessen volgen. Bovendien zijn er mogelijkheden tot Thaise yogamassage.

Meer informatie

Volgt. Op de hoogte blijven? Volg onze updates op Facebook en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Heb je vragen over of wensen of ideeën voor de Wonderful Woman Week? Neem dan gerust contact met ons op!

>> Ik ben… zoveel meer dan een personal brand

>> Top-vrouw? Vind je topleven

>> Co-creatief communiceren voor vrouwen

>> Passievol leiden, zonder titel of macht

simplebooklet.com

Download deze presentatie