Tijdens How to Really Change the World komt aan bod hoe micro-expressies lezen je helpt in het veranderproces. Spreekt de persoon met wie je praat de waarheid? Of doet diegene alsof? Met Co-creatieve Communicatie voer je vervolgens een constructief gesprek over jouw vermoedens, en de emoties die je daarbij ervaart.

Kort geleden verscheen het boek ‘Ik weet dat u liegt’. Daarin delen auteurs Job Boersma en Guus Essers hún kennis over de effecten van leugens en bedrog, en hoe je daarmee het beste kunt omgaan. De experts vertellen onder meer wat je op dit vlak kunt leren van de CIA. Ben je benieuwd? Wij verloten drie exemplaren!

Zo kun jij winnen

Mail jouw antwoord op de volgende vraag naar Gustaaf Vocking, o.v.v. Win-actie ‘Ik weet dat u liegt’:

tijdens welk onderdeel van How to Really Change the World komen micro-expressies aan bod? 

Nieuwsgierig naar de inhoud van het boek? Bekijk dan alvast de preview.