Over zes dagen is het Wereld Geluksdag. In juli 2012 riep de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties 20 maart uit als de dag om geluk te vieren en te verspreiden. Graag dragen wij ons steentje bij. Onder onze volgers en lezers verloten wij daarom twee keer een Gewoon Gelukkiger Dag!

Zo maak jij kans

Wil jij ervaren hoe je acuut gelukkig kunt zijn en blijvend succesvoller en betekenisvoller leeft? Like dan snel onze Facebook-pagina. De 250e volger bedanken we met een Gewoon Gelukkiger Dag!

Ook onder de lezers van onze nieuwsbrief verloten we zo’n #HappyDay. Ontvang jij onze maandelijkse update met interessante nieuwtjes, blogposts, boekrecencies, winacties en andere buitenkansjes al? Dan doe je automatisch mee! Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan voor 27 maart, en maak ook kans!

Ben jij de gelukkige?