Soms kom je video’s tegen die veel indruk maken. Deze twee zijn daar goede voorbeelden van. Mooie dingen worden nog mooier als je er samen van geniet. We delen ze dan ook graag met je. Wat een indrukwekkende films, met een geweldige boodschap: beoordeel een boek niet naar zijn kaft!

Wat de video’s duidelijk maken, is dat veel meer verbinding mogelijk is, als je je niet laat afschrikken door wat je ziet. Bijzondere momenten, en kansen om er samen iets nog veel bijzonderders van te maken. Een ongebruikelijk of jou onbekend beeld of eerdere ervaringen met iets soortgelijks kan ervoor zorgen dat je geen toenadering zoekt. Vaak een gemiste kans, zo tonen deze films nog maar eens aan.

Er is veel meer verbinding mogelijk, als je je niet laat afschrikken door wat je ziet. Mooie momenten, en kansen om er samen iets nog veel mooiers van te maken.

➜ Tweet dit

Workshops, training en coaching

Tijdens onze workshops, training en coaching gaan we op zoek naar wat mensen mooi en krachtig maakt. Wat ze energie geeft, wat al goed gaat, en hoe het van daaruit nog beter kan. Als meer mensen dat zouden doen, zou de wereld compassievoller en zouden mensen en organisaties nog succesvoller worden, is onze overtuiging. In 2013 is Power2Improve partner van de Charter for Compassion en de Charter for Compassionate Schools geworden. Al sinds voor die tijd werken wij vanuit positiviteit en inclusiviteit. Immers: samen wordt alles mooier, en beter. Dat doen we ook in 2016 weer graag samen met jou.

Als jij iets aan de wereld kon veranderen. Wat zou dat dan zijn?

➜ Wil je de actie uit het eerste filmpje steunen? Dat kan hier.