Power2Improve is opnieuw een erkend leerbedrijf. Door onze verhuizing en de overdracht van de erkennings-bevoegdheid van kenniscentrum ECABO naar Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven was onze inschrijving verloren gegaan. Maar vanaf nu is het dus weer helemaal officieel.

Door studenten stages aan te bieden, en ze te helpen opleiden, willen wij een stevige bijdrage leveren aan hun vakmanschap. Met de kennis en ervaring die ze bij ons opdoen, willen we ze bovendien een zo goed mogelijke start geven op de arbeidsmarkt.

Unieke Want to Work-basis

Power2Improve werkt op een unieke, positieve ‘Want to Work’-basis. Dat betekent dat stagiaires en ieder ander die bij ons werkt, werkt aan wat diegene leuk en leerzaam vindt. Op een voor hem of haar lucratieve manier. Al onze medewerkers nodigen we uit om ons te vertellen hoe hun ‘Want to Work’-pakket eruit ziet. En om daarbij het onderscheid te maken tussen wat ze al kunnen en wat ze graag willen (door)ontwikkelen.

Benieuwd welke super stages we te vergeven hebben? Op dit moment hebben we ruimte voor:

Check voor meer info over deze en onze overige vacatures  onze fonkelnieuwe Werken bij-pagina.

Ben of ken jij een van onze super stagiairs? We horen graag van je!