Benieuwd waarom Nathalie het werk doet dat ze doet? Welke rol haar sterkmakers spelen? Hoe ze haar ideale toekomst voor zich ziet? En hoe ze die wil bereiken? Ze vertelt het binnenkort op de Amerikaanse radiozender KZUM 89.3 FM. In Community Matters, een wekelijkse talkshow over hoe mensen (samen) tot volle bloei kunnen komen, gaat presentator en Engagement and Wellbeing Advisor Nick Hernandez het haar vragen.

De opname van het interview is op maandag 11 mei. Wanneer het wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Maar dat zal vast niet lang duren. Als je onze nieuwsbrief en onze berichten op Facebook volgt, weet jij het als een van de eersten!

Luisteren?

Benieuwd wat je van het interview en van Community Matters kunt verwachten? Luisteren kan zowel live, als via de opgenomen podcast-versie, wanneer het jou uitkomt. De live-uitzending is elke maandagavond, van 11.30-12.00 CST (dat is 18.30-19.00 uur Nederlandse tijd). Klik hier om een reminder in je agenda te zettenvoor die van volgende week. De podcast kun je hier beluisteren. Deze zal steeds zo snel mogelijk na de uitzending beschikbaar zijn.