We zijn er om jou te helpen om jezelf te verbeteren

De adviseurs, coaches en trainers van Power2Improve helpen je jezelf blijvend te verbeteren. Door je te ondersteunen bij het opdoen en ontwikkelen van de kennis, de competenties en het gedrag dat jij nodig hebt. Op het gebied van leiderschap, online en offline communicatie en breinvaardigheden.

Dat doen we met coaching, training, workshops, adviestrajecten en speciale programma’s. Deze vormen we op basis van de laatste wetenschappelijk inzichten, uit bijvoorbeeld de economie, de psychologie en de sociologie, en best practices. Wij staan voor ervarend leren op maat. Wat je je hebt eigen gemaakt, kun je dus direct toepassen in de praktijk. Sterker nog, dat het voor jou en jouw toepassing in jouw context werkt, staat voorop. Vandaar dat ieder traject start met een persoonlijke intake.

Dat het voor jou en jouw toepassing in jouw context werkt, staat voorop.

Waarom wij?

Power2Improve is in 1993 opgericht door Gustaaf Vocking. Met als doel mensen te helpen zichzelf te verbeteren. Bij het krijgen van inzicht en het (verder) ontwikkelen van hun competenties en vaardigheden. Zowel individueel als in teamverband. Of dat is gelukt? Lees maar hoe onze klanten onze consultancy, coaching, training en workshops ervaren!
Naast direct toepasbaar theoretisch inzicht, vereist een optimale ontwikkeling een gezond lichaam, een gezonde geest en een optimistische attitude. Daarom werken wij vanuit de principes van life coaching, vitaliteit, appreciative coaching en Positieve Psychologie. Waar dat helpt en gewenst is, aangevuld met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en – vooral – wanneer het voor jou werkt. Daarbij houden we rekening met jouw, persoonlijke leerstijl. Geen zweefmolens dus, maar een concrete, tastbare en controleerbare aanpak, met dito resultaten. Niet voor niets verzorgen we bijvoorbeeld modules over Leiderschap, Ondernemerschap en Verandermanagement voor een internationale MBA-opleiding en voor promovendi en universitair docenten van over de hele wereld.

Ook met strategische en praktische adviezen kunnen we je ondersteunen. Steeds is ons werk erop gericht je te helpen het zo snel mogelijk zelf te doen.

Een concrete, tastbare en controleerbare aanpak, met dito resultaat.

  • Maatwerk
  • Ervarend leren
  • Evidence based
  • Concrete en tastbare aanpak
  • Controleerbare resultaten
  • Persoonlijke intake
  • Direct toepasbaar in jouw praktijk
  • Internationale ervaring
  • Rekening houdend met jouw leerstijl
  • Aandacht voor lichaam en geest

Gerelateerde links

Onze diensten

advies, adviseur, consultant, consultancy, inspiratie, inspiratiesessie, sessies

Advies en inspiratie

Heb je een uitdaging of kans op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, communicatie, strategie, verandering en betrokkenheid van klanten en medewerkers? Wij helpen je graag bij zowel het uitdenken als het uitvoeren van je plan. Met als doel dat je het zo snel mogelijk zelf kunt!

Lees meer >

coach, coaching, coachen

Coaching

Coaching helpt je stil te staan bij de dagelijkse praktijk. Het is mogelijk om een korte of langere periode persoonlijke begeleiding te krijgen van een van onze coaches. Ze helpen je te zien wat je zelf kunt doen om jouw situatie te verbeteren, en helpen je om dit in de praktijk te brengen.

Lees meer >

training, trainingen, workshop, workshops

Training

Zelf uitproberen, zelf ontdekken en zelf concluderen staan steeds aan de basis van onze workshops en trainingen. Ervarend leren heet deze praktijkgerichte, didactische methode, die eye-openend en bovendien erg leuk is. Zo leren deelnemers direct toe te passen in de eigen praktijk.

Lees meer >

Onze specialismen

Onze speciale programma’s

Op verzoek van onze opdrachtgevers ontwikkelen wij complete leergangen, programma’s en minors. Steeds staat daarin de mens centraal en vormen onze workshops, trainingen, coaching en intervisie de basis. Hieronder vind je een overzicht van programma’s die we zoal hebben ontwikkeld. Heb je vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op!
Contact

Wij zijn trotse partner van:

partner, charter for compassion, compassion, kopassion, compassie