Wil je het in de tweede helft van het jaar anders doen? Meer resultaat boeken met minder moeite en meer plezier? Laad je dan op tijdens onze Summer Schools en compacte Zomertrainingen!

Summer Schools

Meerdaagse Summer Schools organiseren we rond Samen Scholen en How to Really Change the World. In korte tijd leer je wat de deelnemers van de reguliere programma’s in maanden leren. Dit vraagt om veel motivatie en doorzettings-vermogen. Heb jij interesse? Dan voeren wij graag een intakegesprek. Over elkaars wensen en mogelijkheden, en hoe we die matchen.

Instromen

Wie de Samen Scholen Summer School afrondt, kan direct instromen in de Practitioner-training van onze nieuwe leergang Geïnspireerd en Inspirerend Docent.

Zomertrainingen

Ook zijn er compacte Zomertrainingen van één dag. Deze vinden allemaal in dezelfde week plaats: van 1 tot en met 5 juli 2013. Dit geeft jou de mogelijkheid je kort, krachtig en effectief specifieke deelonderwerpen uit onze populairste persoonlijke effectiviteits-trainingen eigen te maken.