‘Only passion makes people jump out of bed in the morning, looking forward to the work of the day. Only passion pushes them to try things that may be difficult or seem impossible. Only passion makes them take on responsibilities or accept tasks that are not strictly specified in a contract document.’ 

Wat zijn jullie drijfveren en verbindt jullie met elkaar? Deze vraag kregen wij deze week van een potentiële klant. Bovenstaande quote van Vineet Nayar, auteur van Employees First, Customers Second, geeft perfect weer wat het antwoord is. Waarom wij ‘s ochtends ons bed uit springen en ons werk zo graag doen? Mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Om het onmogelijke mogelijk te maken, en de wereld mooier. Individueel en in teamverband. Dat is onze passie en wat ons drijft.

Wat is die van jou?

Gerelateerde onderwerpen:

> Enthousiasme training
> Enthousiasme coaching
> Case: enthousiasme training en coaching