Kun je bevriend zijn met de mensen in je team? Deze vraag kregen we onlangs. Over dit onderwerp is een heleboel te zeggen. Zoveel, dat we besloten er een webinar over te organiseren op Blab.im.

Inmiddels staat het ‘Blabinar’ gepland. Op 5 oktober zullen we van 20.30 tot 21.30 uur (klik eventueel hier voor de tijd in een andere tijdszone) onze kennis en ervaring delen, en we nodigen jou uit om dat ook te doen. Er zal volop gelegenheid zijn om vragen te stellen. Je bent van harte welkom!

Blab.im is een streaming video-platform, waarop je met z’n vieren tegelijk via een videoverbinding met elkaar kunt praten. De moderator bepaalt wie op welk moment via z’n webcam kan meedoen, als diegene dat wil. Alle deelnemers kunnen vragen stellen via chat aan de rechterkant van de pagina. In de linkerkolom van de pagina die je tijdens een Blab-sessie in beeld krijgt, zie je de Twitterberichten die deelnemers over de sessie versturen. Via de blauwe knop bovenaan kun je ook zelf op Twitter laten weten wat je ervan vindt.

blab, blabbinar, webinar

Internationaal

Het webinar staat open voor iedereen, over de hele wereld. Er is al belangstelling van deelnemers uit Nederland, Oostenrijk, Polen en de Verenigde Staten. Vandaar dat de voertaal tijdens het webinar Engels zal zijn.

Blabben als een pro

Heb je nog niet eerder geblabbed? Geen probleem, wij sturen je alle informatie die je nodig hebt om binnen no-time te blabben als een pro!

Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan!