‘One person can make a change, but lasting change never happens alone.’ Deze uitspraak doet Global Program Manager Golbie Kamerei tijdens een interview op Delivering Happiness’ Culture Champion Radio. De Amerikaanse vertelt hoe zij een duurzame, positieve werkomgeving creëert bij haar werkgever, ‘s werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock.

In April 2013 startte Golbie het BlackRock Meditation Program, dat mindfulness– en meditatietraining biedt aan 1400 medewerkers, in 17 landen. Twee keer per week begeleidt ze haar collega’s bij de financiële dienstverlener in geleide meditaties. De nadruk ligt daarbij op de toepassing van zelfmanagement-vaardigheden in een high-performance werkomgeving.

Benieuwd naar haar hele verhaal? Je hoort het hier:

Meer weten over de voordelen van een positieve cultuur, en positieve verandering? Lees dan hier verder.