De wereld verbeteren klinkt ambitieus, maar met het benefiet-voorproefje van ons programma How to Really Change the World op 13 december is het voor iedereen weggelegd. Of je nu een grote schok wilt veroorzaken, een lopend veranderproject een boost wilt geven of gewoon al je toekomstige veranderingen grotere kansen wilt geven, deze workshop wordt sowieso een dubbel succes! Naast dat jij veel nuttigs leert aan praktische veranderskills, kunnen twee kinderen in Zuid-Afrika van jouw bijdrage een jaar lang naar school.

Voor slechts EUR 99 krijg jij een workshop van maar liefst twee uur op Nyenrode Business University, en geef je de kinderen kans op een succesvolle toekomst. Aanmelden? Dat kan hier.

Wil je je meteen inschrijven voor de hele opleiding of een optie nemen op een plek? Klik dan hier.