Op 13 december organiseren 31 Executive MBA-studenten van Nyenrode Business University een benefiet-seminar voor professionals. Vier van hen spreken over hun professie en hoe geluk verweven is in zakelijk succes. Gustaaf is een van hen. Tijdens de workshop ‘De gelukkige en succesvolle veranderaar’ leert hij je direct toepasbare inzichten, waarmee jij de wereld kunt veranderen. 


Of je nu een grote schok wilt veroorzaken, een lopend veranderproject een boost wilt geven of gewoon al je toekomstige veranderingen grotere kansen wilt geven, deze workshop wordt sowieso een dubbel succes! Naast dat jij veel nuttigs leert aan praktische veranderskills, kunnen twee kinderen in Zuid-Afrika van jouw bijdrage een jaar lang naar school. Voor slechts EUR 99 krijg jij een workshop van maar liefst twee uur op Nyenrode Business University, en geef je de kinderen van de de Sea Vista Primary School kans op een succesvolle toekomst. 

Voorproefje 

De workshop is een voorproefje van ons programma How to Really Change the World. Tijdens deze opleiding, die openstaat voor studenten en professionals,  reiken diverse experts uit binnen- en buitenland je hun kennis en ervaring aan. Onder meer een hoogleraar uit Zuid-Afrika en verschillende vooraanstaande Nederlandse en Amerikaanse adviseurs en auteurs verlenen hun medewerking. 


Klik hier voor meer informatie over het benefiet-seminar en om je aan te melden.