Talents4Business is een nieuw en uniek ontwikkelprogramma voor talentvolle en ambitieuze studenten. Al tijdens hun studie werken deze geselecteerde high potentials aan hun vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie en breinvaardigheden. Naast de benodigde kennis ontwikkelen zij belangrijke competenties, zoals zelfontwikkeling, communicatie, adviseren en werken in projecten. Hun studie wordt een stuk effectiever en efficiënter en voor toekomstige werkgevers worden zij nog interessanter.

In totaal kan een top-student via Talent4Business 16 dagen aan gratis training, coaching, bemiddeling en begeleiding volgen. De marktwaarde van dit pakket is meer dan €17.500.

Betere en duurzame matches

Ook voor deelnemende bedrijven biedt het programma veel voordeel. Zij verspillen geen geld aan advertenties of headhunters die hen niet brengen waarop ze hopen. Het programma bespaart hen veel tijd en verzekert ze van kandidaten van hoge kwaliteit. Door onze intensieve training, coaching en begeleiding van de geselecteerde top-studenten komen via Talents4Business betere en duurzamere matches tot stand. Het voorkomt de kwalitatieve mismatch, waarmee 31 procent van alle werkgevers volgens onderzoek te maken heeft: er zijn voldoende kandidaten, maar ze voldoen niet aan de eisen die werkgevers stellen.

Meld je aan!

Ben jij HBO- of WO-student? Haal je bovengemiddelde studieresultaten? En wil jij je al tijdens je studie voorbereiden op een top-carrière? Dan is Talents4Business geknipt voor jou! Binnenkort start de selectie voor de eerste groep studenten die worden toegelaten. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan nu alvast aan op www.talents4business.nl! Ook geïnteresseerde top-werkgevers kunnen zich aanmelden via deze site.