Na meer dan tien jaar workshops, coaching en training over de landsgrenzen heen verzorgd te hebben, hebben we nu ook ons eerste officiële vestiging in het buitenland. Vanuit zijn woonplaats Salzburg gaat onze nieuwe trainer, coach en collega Martin Hofmann particulieren en bedrijven in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland helpen om zichzelf blijvend te verbeteren.

Martin heeft uitvoerige trainerservaring, en is gespecialiseerd op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Vijftien jaar lang leidde hij diverse vestigingen van het Zwitserse instituut voor medische krachttraining, Kieser Training. Zowel in Duitsland als in Nederland. Ook in Turkije en Noorwegen was hij de afgelopen jaren actief op het vlak van gezondheid, wellness en fitness. Als gediplomeerd sportleraar weet Martin hoe een gezond lijf zorgt voor een gezonde geest, en andersom. Zoals bij alle trainers en coaches van Power2Improve staat ook bij Martin een positieve insteek en ervarend leren centraal.

Martin studeerde aan de Duitse Sporthogeschool in Keulen en is hard op weg om de eerste, officiële, door Power2Improve gecertificeerde Triple A+ Trainer, Teacher and Coach in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te worden. Meer over Martin’s activiteiten vind je binnenkort op www.power2improve.de en www.power2improve.at.

Martin: ‘Ik kijk erg uit naar de samenwerking met Power2Improve. Ik werk er met geweldige mensen samen. Bovendien krijg ik de mogelijkheid – en de vreugde – om mijn 15 jaar ervaring met gezondheid, klantcontact, leiderschap en ondernemerschap aan leergierige mensen door te geven.’

‘We zijn erg blij met de toetreding van Martin tot ons team’, zegt Gustaaf Vocking, oprichter en CEO van Power2Improve. ‘Niet alleen is hij een bekwame trainer en coach, hij is ook nog eens een heel leuk mens. Bovendien kunnen we met zijn komst nog vaker actief zijn in het buitenland.’