Na ons gratis live webinar over leiderschap en vrienden zijn met je team van 5 oktober hebben we de smaak te pakken. Op 29 oktober doen we het daarom nog eens dunnetjes over. Dit keer geen Blabinar, maar een AMA (Ask Me Anything)-sessie over jouw grootste leiderschapsdilemma’s. Vraag ons wat je wilt!

Nu nóg makkelijker

Goed nieuws: door de kersverse update van Blab is meedoen nu nóg makkelijker. Alles wat je sinds afgelopen zondag nodig hebt om de sessie te volgen, is de link van deze pagina. Zo lang de AMA nog niet gestart is, kun je in het zwarte frame hieronder zien hoe lang het nog duurt voordat we live gaan. Direct vanaf het moment dat dat wel zo is, geeft datzelfde deel van deze pagina automatisch de uitzending weer (je hoeft niet te klikken of in te loggen om te kijken). Als je wilt, kun je dan ook meepraten. Zowel via de chatbar als in een videoseat, met één simpele klik. Allemaal in hetzelfde frame. Na afloop van de sessie verschijnt daarin de opgenomen versie.

Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de replay van ons
live webinar over leiderschap en vrienden zijn met je team.

Reminder?

Wil je een reminder ontvangen, zodat je op tijd inschakelt en de sessie niet mist? Laat dan je gegevens achter via een klik op de knop hieronder.

Blabben als een pro

Heb je nog niet eerder geblabbed? Geen probleem, hier vind je alle informatie die je nodig hebt om binnen no-time te blabben als een pro!

Oh ja, gezien de belangstelling vanuit de hele wereld is de voertaal tijdens de sessie weer Engels.

Wil jij de sessie niet missen? Klik snel hieronder!