Op verzoek van Tilburg School of Economics and Management (TiSEM)’s Vice Dean gaan we een talent development programma ontwikkelen. Voor (toekomstige) bestuursleden van TiSEM’s 6.000 leden tellende studievereniging Asset, en andere top-talenten van Tilburg University. Met het Tilburg Top Talent Program geeft TiSEM verder vorm aan de ambitieuze en innovatieve missie van Tilburg University: Understanding Society.

Het Tilburg Top Talent Program bestaat uit twee delen: het Tilburg University Begeleiding (Aankomend) Bestuurders Programma en het Tilburg Talents4Business Programma.

  • Het Tilburg University Begeleiding (Aankomend) Bestuurders Programma helpt (aankomend) bestuursleden aan praktische tips, die direct toepasbaar zijn in hun eigen praktijk. Tijdens hun bestuursjaar, en daarna. In de vorm van training, coaching en challenges. De waardevolle certificaten die de geselecteerde, ambitieuze, high potentials kunnen verdienen, kunnen ze makkelijk aan hun LinkedIn-profielen koppelen. Met slechts één klik kunnen ze toekomstige werkgevers zo laten zien welke kwaliteit ze in huis hebben.
  • Ook bestuursleden van de toekomst bieden we geweldige ontwikkelmogelijkheden. Als deelnemer van het Tilburg Talents4Business Program krijgt echt talent gratis, maar zeer waardevolle coaching, maatwerk workshops en training, op weg naar hun top-banen. Op deze manier kunnen Bachelor- en Master-studenten zich al tijdens hun opleiding voorbereiden op hun top. Deze ontwikkeling vindt normaal gesproken pas plaats tijdens een management traineeship en/of het verdere werkende leven.

Voor elk Talent4Business tracken, monitoren en mentoren we de ontwikkeling van hun kennis, vaardigheden, ervaring en interesses. Dit alles leggen we vast in de Talent Tracker & Tracer. Deze garandeert aantoonbare vaardigheden, overzicht van de ontwikkelgeschiedenis en inzicht in ontwikkelbaarheid voor de toekomst, en echt inzicht in de match met hun toekomstige werkgever voor de lange termijn.

Het Tilburg Talents4Business Programma is ontworpen voor getalenteerde en ambitieuze studenten met potentieel voor ontwikkeling en doorzettingsvermogen. De enige manier om toegelaten te worden, is om genomineerd te worden door anderen (vrienden, familieleden, docenten, (voormalige) werkgevers, etc.), die hun talent herkennen en hen aanbevelen.