Het is Character Day. Op deze dag besteden meer dan 85.000 groepen mensen uit 121 landen aandacht aan de waarde van Sterkmakers, de kwaliteiten die je sterk en tot vier keer zo succesvol maken. Onder wie wij. Tijdens deze, derde Character Day ontdekken mensen wereldwijd, op alle continenten, hoe belangrijk sociaal-emotioneel leren en karakterontwikkeling op de werkvloer is. Wij dragen graag ons steentje bij, met Happy High Performance teaming.

Samen een droom realiseren

Zo helpen we vandaag het Bestuur en het Managementbureau van Special Olympics Nederland de waarde van hun Sterkmakers te ontdekken en deze nog beter in te zetten. Om zo in de komende vier jaar hun droom te realiseren: sporters met én zonder verstandelijke beperking inspireren en faciliteren om vaker samen te sporten. Met als doel samen te werken aan gezondheid en elkaar tegelijkertijd beter te leren kennen en te waarderen.

Unified Sports

Graag dragen we de kracht van Sterkmakers verder uit, en delen we deze ook met jou!

Sterkmakers complimenten

Maak net als wij je collega’s blij

Binnen ons eigen team complimenteren we elkaar regelmatig. Vandaag, ter ere van Character Day, doen we dat extra vaak. Op basis van onze Sterkmakers, de kwaliteiten die ons energie geven en succesvol maken. Deze hebben namelijk het meeste effect. Normaal gesproken doen we dat vooral op de achtergrond, bij ons op kantoor, maar omdat het Character Day is, doen we dat vandaag ook in het openbaar, op social media.

Waarom wij elkaar bij Power2Improve zo graag complimenten geven, en onze klanten helpen om dat ook te doen? Omdat iedereen er vrolijk van wordt en het ook nog eens enorm bevorderlijk is voor de effectiviteit. Een simpel ‘dankjewel’ van een leidinggevende is namelijk niet alleen leuk om te ontvangen, het draagt ook sterk bij aan je zelfvertrouwen en je zelf-werkzaamheid. Bovendien helpt zowel het ontvangen als het zelf geven van complimenten je om in flow te komen, de optimale staat van welbevinden, waarin je excelleert.

Ook het uiten van dankbaarheid op de werkvloer vertaalt zich door in meer en betere resultaten. Collega’s krijgen er meer vertrouwen van en zijn vaker bereid om elkaar te helpen. Vandaar dat we deze Character Day  een Gratitude Wall introduceren. Deze speciale muur in ons kantoor hangt ongetwijfeld binnenkort vol met bedankjes en complimenten van én voor onze collega’s. Met als doel ieder teamlid steeds weer te herinneren aan wat diegene sterk, gelukkig en succesvol maakt.

Benieuwd naar wat ons team sterk en succesvol maakt? Check dan onze Gratitude Wall en #Power2Improve en #CharacterDay2016 op Facebook, Twitter en Instagram!

Doe met ons mee!

Character Day is er natuurlijk niet alleen voor ons, maar ook voor jullie! Wil jij ook samen met jouw collega’s, medestudenten of team stilstaan bij jullie Sterkmakers op Character Day? Doe dan met ons mee!

Zo doen jij en je collega’s met ons mee aan Character Day:

  1. Bekijk samen met je collega’s de The Science of Character-video hieronder.
  2. Doe allemaal de Sterkmakerstest.
  3. Deel jouw Top 5 met je collega’s.
  4. Complimenteer elkaar op basis wat jullie sterk maakt.
  5. Gebruik de hashtags #Power2Improve #CharacterDay2016 in jullie berichten hierover op social media.

coach, personal coach, life coach, positieve psychologie, team coach, team coaching, teamcoach

Boek een Sterkmakersscan

Boek een Sterkmakersscan en krijg inzicht in welke kwaliteiten jou sterk maken en tot volle bloei kunnen brengen. Of doe je team een Sterkmakers-analysesessie cadeau en ontdek hoe jullie 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl jullie minder hard werken.