Gustaaf en Nathalie hebben de afgelopen weken een opleiding Thai Yoga Massage gevolgd. Om deze met een officieel, door de Thaise overheid erkend diploma af te ronden, gaan ze nu ervaring opdoen in de praktijk. Beiden bieden vijf cliënten een gratis massage aan van 1 à 1,5 uur.

Wat is Thaise Yoga Massage?

Thaise Yoga Massage is een combinatie van yoga, massage, acupressuur en meditatie. Behandelingen werken zowel therapeutisch als preventief. Ze brengen fysieke, mentale en emotionele aspecten in balans. De massages helpen ziektes voorkomen, verbeteren het immuunsysteem, de spijsvertering en de bloedcirculatie, zorgen voor meer energie en verminderen stress. Ook is Thaise Yoga Massage een beproefde methode tegen onder meer rugpijn, hoofdpijn, RSI, stijve schouders en een stijve nek. Tijdens de behandeling, die gegeven wordt op een mat, houden zowel de masseur als de cliënt hun kleren aan.

Aanmelden

Wil jij een gratis massage, in ruil voor een evaluatiegesprek? Laat dan hier je gegevens achter. Dank je wel alvast, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!