Deze week hielden we de derde – en voorlopig laatste – van een serie van drie Engelstalige webinars over leiderschap. Ook dit keer weer een Ask Me Anything-sessie, met als onderwerp hoe je kunt (blijven) groeien als leider.

Een aantal van de zaken die we hebben besproken:

  • Hoe zorg je ervoor dat je blijft groeien als leider?
  • Hoe kun je als leider het beste werken aan je zelfvertrouwen?
  • Wat heeft leiden met lijden te maken?

Bekijk de replay hieronder voor de antwoorden.

Wat is jouw favoriete power pose?

In haar antwoord op de vraag hoe je als leider kunt werken aan je zelfvertrouwen, noemde Nathalie de meer dan 29 miljoen keer bekeken TED Talk van sociaal psycholoog Amy Cuddy. Daarin vertelt ze hoe je je binnen twee minuten veel krachtiger en zelfzekerder kunt voelen door je lichaamshouding te veranderen. We zijn heel benieuwd wat jouw favoriete zogeheten power pose is. Check hier de video en laat het ons weten (bijvoorbeeld via een reactie hieronder)!

maxwell, leider, leiderschap, leader, leadership, führung, manager

Uitgelicht: leiderschapsboek

Het leiderschapsboek dat co-host John noemt, 21 Irrefutable Laws of Leadership, door John Maxwell, is ook een van onze favorieten. Het laat zien en legt uit wat echt leiderschap is: invloed hebben! Maxwell maakt duidelijk dat wat het verschil is tussen dienende leiders en degenen die leven om anderen te laten profiteren.

Het is over, maar niet voorbij!

Zoals gezegd, was dit ons voorlopig laatste webinar over leiderschap. Maar er komt nog iets veel beters aan. We kunnen er nog niet veel over zeggen, maar het belooft geweldig te worden. Wil jij zo snel mogelijk weten wat we voor je in petto hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Als lezer daarvan hoor je het als eerste, zodat je er als eerste bij kunt zijn.Arrows