In de maand juli organiseren wij compacte Zomertrainingen, van elk één dag. Allemaal vinden ze in dezelfde week plaats. Dit geeft jou de mogelijkheid om je specifieke deelonderwerpen uit onze populairste persoonlijke effectiviteits-trainingen kort, krachtig en effectief eigen te maken.

Er zijn vijf Zomertrainingen:

✔ Ik ben… zoveel meer dan een personal brand

Weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, is belangrijker dan de hype die ‘Personal Branding’ heet. In deze practische workshop, met direct toepasbare inzichten, combineer je al het goede uit jezelf met de beste manieren om dat aan de wereld te tonen.

✔ Bewust Beter Brein

Sneller en met minder inspanning grote hoeveelheden informatie verwerken en afhandelen? Met deze workshop leer je precies wat jij uit al onze trainingen breinvaardigheid nodig hebt.

✔ High Performance Team Building

Leer de brein-, communicatie- en leiderschapsskills die medewerkers, MT-ers en directies (samen) effectiever en efficiënter laten samenwerken.

✔ Fascinerend Faciliteren

Facilitator zijn maar weinigen van nature. Ben jij niet zo’n natuurtalent, dan leer je in deze workshop alles wat je moet kennen en kunnen om deze rol succesvol te vervullen.

✔ Leiden zonder titel of Macht

Je baas managen, je collega’s en je klant. Hoe stuur je als je officieel niet in control bent? In deze workshop leer je het.

Programma

 9.30 uur Ontvangst met koffie en thee

10.00 uur Ochtendprogramma

12.30 uur Lunch

13.30 uur Middagprogramma

17.30 uur Afronding

Trainers
De Zomertrainingen worden begeleid door ervaren trainers van Power2Improve, met specifieke kennis en praktijkervaring.

Data en locatie
De Zomertrainingen vinden van 1 tot en met 5 juli 2013 plaats op Gustaaf’s ‘oude’ middelbare school Lyceum Schöndeln in Roermond. Daar organiseren we ook de Summer Schools rond Samen Scholen en How to Really Change the World. Volg je meer Zomertrainingen en wil je in Roermond blijven slapen? Laat ons dat dan bij je aanmelding weten.

Zomertrainingen, zomertraining, summer, course, school,

Investering

De investering voor deelname aan de Zomertrainingen bedraagt € 149 per persoon (excl. BTW). Bij gelijktijdige aanmelding voor 2 of meer Zomertrainingen en/of 2 of meer deelnemers per Zomertraining geldt een tarief van € 99 per persoon (excl. BTW). Deelnemers die het voor hen geldende bedrag niet in een keer kunnen betalen, bieden wij de mogelijkheid een betalingsregeling te treffen. Neem hiervoor direct na aanmelding contact op met Gustaaf Vocking.

De training gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn. Het maximale aantal is 20.

>> Aanmelden