Wat een mooie afsluiting gisteren van Samen Scholen op Lyceum Schöndeln in Roermond! De 90 2VWO-scholieren hebben hun talenten ontdekt, en ambities uitgesproken voor de toekomst. Met de hulp van docenten, ouders, oud-leerlingen van de school, elkaar en ons. Voor zichzelf, en als groep. Welke doelen hebben ze gemeenschappelijk en hoe kunnen ze elkaar helpen om die in 3VWO te bereiken? Deze kids weten nu het antwoord. 

Wij komen volgend jaar terug! In elk geval om een award uit te reiken. Aan de groep die er het beste in is geslaagd om Samen te Scholen, en om hun doel samen te realiseren.

Samen Scholen op jouw (oude) School? Meld je aan voor deSamen Scholen Summer SchoolNa afronding daarvan kun je direct instromen in de Practitioner-training van onze gecertificeerde leergang en werkwijze Geïnspireerd en Inspirerend Docent.