Starters Academy

Starters Academy2016-11-01T11:35:48+02:00

starter, top, talent, mensen, veranderen, verandering, starter, young, professional, change,

Mensen helpen om zichzelf en elkaar te helpen. Dat is de belangrijkste reden waarom wij al meer dan 10 jaar doen wat we doen. We hielpen inmiddels al meer dan 10.000 mensen. Ervaren internationale topmanagers, ambitieuze gerenomeerde experts en talentvolle studenten en scholieren. Op verzoek van onze opdrachtgevers ontwikkelen wij complete leergangen, programma’s en minors op maat. Steeds staat daarin de mens centraal en vormen onze workshops, trainingen, coaching en intervisie de basis. Hieronder vind je een overzicht van onze trainingen voor aanstormend top-talent.

Ook helpen, inspireren en adviseren we je graag met coaching en advies.

Verschillende onderwerpen en niveau’s voor verschillende groepen top-talenten

Top-talenttrainingen zijn er voor beginners en gevorderden. Ze kunnen zowel na als los van elkaar gevolgd worden. Het overzicht hieronder laat zien welke Top-talenttrainingen we al op maat mochten samenstellen en uitvoeren voor diverse experts, professionals en managers door heel Europa. In de praktijk is geen training hetzelfde. Gelukkig maar, want er is altijd maar een beste manier om jezelf blijvend te verbeteren: ervarend leren.

Rond thema’s bieden wij de volgende trainingen aan:

Performing in Teams

De 3-daagse training Performing in Teams is een voorbeeld van een maatwerkselectie van brein-, communicatie- en leiderschapstraining om medewerkers, MT-ers en directies (samen) effectiever en efficiënter te laten samenwerken.

Kennis- en inspiratiesessies tijdens seminars, congressen, opleidingsdagen en bedrijfsevents

kennis, sessie, inspiratie, kennissessie, inspiratiesessieOok kennis- en inspiratiesessies behoren tot de mogelijkheden. Wij verzorgen ze regelmatig. In Nederland, en daarbuiten. Zo gaven wij presentaties en workshops op congressen en seminars in Amsterdam, Rotterdam. Dublin en Berlijn. Als ook tijdens bedrijfsevents, opleidingsdagen en incompany. Benieuwd wat de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen en praktische mogelijkheden zijn op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, communicatie, strategie, verandering of betrokkenheid van klanten en medewerkers? Weten wat andere bedrijven hiermee allemaal bereiken? Wij inspireren en enthousiasmeren graag! In combinatie met workshops, trainingen en coaching slaan we de brug naar de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Gerelateerde blogposts

Contact

Persoonlijk advies?

Wil je advies over welke training het beste bij jouw leer- en ontwikkelbehoefte past? Neem gerust contact met ons op.
Contact

Titel

Power2Improve – your power to improve yourself

Onze methode

Naast direct toepasbare theoretische inzichten, vereist een optimale ontwikkeling een gezond lichaam, een gezonde geest en een optimistische attitude. Daarom werken wij vanuit de principes van life coaching, vitaliteit, appreciative coaching en Positieve Psychologie. Waar helpend aangevuld met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en - vooral - wanneer het voor jou werkt.

Waarom wij?

10 redenen om te kiezen voor Power2Improve:

1. Maatwerk
2. Ervarend leren
3. Evidence based
4. Concrete en tastbare aanpak
5. Controleerbare resultaten
6. Persoonlijke intake
7. Direct toepasbaar in jouw praktijk
8. Internationale ervaring
9. Oog voor jouw leerstijl
10. Aandacht voor lichaam en geest

Contactinformatie

De Paltz 22
3452 LP Vleuten

Routebeschrijving

Telefoon: 06 - 306 696 94
Email: contact@power2improve.com

Connect met ons op social media:
Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube | Pinterest | Google Plus

Contactformulier
Ga naar de bovenkant